Legújabb regényem A medve lánya és a Sötét erdő őre. Az első fejezetet már olvashatjátok A MEDVE LÁNYA menüpontra kattintva. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a fantasyt, érdeklődik a szláv kultúra és folklór iránt, és olyan történetre vágyik, ami megelevenedik a szeme előtt.


Snezana többre vágyik az egyszerű mindennapoknál. Azonban nem is sejti, mennyire meg fog változni az élete. Mindaz a rémséges mendemonda, amit gyermekként hallott a faluja határában húzódó Sötét erdőről és a benne élő árnyakról, egy csapásra valósággá válik.

Megelevenednek a legrémségesebb félelmei: kénytelen szembenézni volt udvarlója bosszújával, egy barát árulásával és a veszteség fájdalmával.

Azonban van valami, ami még ezeknél is szörnyűségesebb: az uralkodó hatalomvágya, aki mindent elkövet, csakhogy megkaparintsa a Medve lányainak erejét.

Snezana vajon szövetségesre lel a komor, ijesztő férfi, Darien személyében, vagy a férfit is, akárcsak az uralkodót, a hatalomvágy hajtja?

 

Amennyiben romantikus fantasyre ácsingózol, a Bárcsak igaz volnál neked való. Az első fejezeteket akár azon nyomban olvashatod a BÁRCSAK IGAZ VOLNÁL menüpontra kattintva.   


Rosemary mindaddig nem tudja, milyen a boldogság, míg egy éjszaka Noah meg nem látogatja őt az álmában. Különös vonzalom alakul ki közöttük, de a sors csúfos játékot űz velük. Nem csak a távolság választja el őket egymástól, hanem a közöttük lévő kétszáz év is. Így csupán az álmaikban lehetnek együtt, míg nappal mindketten az életüket élik.

Rosemaryt rettegésben tartja a férje, Charles, Noaht pedig igyekszik az ujja köré csavarni egy igencsak titokzatos lány. Idővel mindketten kénytelenek fontos döntéseket hozni, lavírozva a való élet és az annyira vágyott szerelem között. 

Legrégebbi romantikus regényem igazi kedvenc lehet azok számára, akik szeretik az izgalmakat, a lassan kibontakozó érzelmeket és a fordulatos történeteket. Mindez megtalálható A Szerelem receptje című regényemben.  


Tudod, milyen érzés a bőröd alá alattomosan bekúszó vágytól szenvedni? Na és attól, ha karnyújtásnyira van tőled a vágyaid tárgya, mégsem kaphatod meg?

Hiszen a legnagyobb harcot mindig saját magunkkal vívjuk. Ez tudja jól Eva és Benjamin is. Képtelenek őszintén, egymás felé nyitni, mert rettegnek az újabb csalódástól. Elfojtják magukban feltörő érzelmeiket, azonban a szerelemnek nem lehet örökké nemet mondani.

Fény derül a férfi titkára, ami beszippantja őket a prostitúció világába. Mire túljutnának a megpróbáltatásokon és fellélegezhetnének, váratlanul felbukkan a tökéletesnek hitt életükben Eva múltjából egy fontos személy, aki bármire képes, hogy szétrombolja az eddig felépített idillt. Megismerhetjük egy konyhafőnök mindennapjait, és beleshetünk egy üzlet vezetésébe, miközben ellátogatunk Mexikóba, és táncra perdülünk az érzékek viharában.  

A Földön ragadt imák egy két részes romantikus urban fantasy történet, amelyben az életeken átívelő szerelmen túl felbukkan a misztikum, Bibliai utalások és mindaz a sötét erő, ami a reinkarnációk alatt kísértették a főszereplőket.   


"Olyan gyerek voltam, aki a kézzel foghatóban hitt, nem pedig a simsalabummban. Végül megkaptam a kézzel foghatót, hogy belássam, mégsem olyan az élet, amilyennek elképzeltem."  

© 2023 Alyona Crower. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el